Thursday, March 26, 2009

Attachment

aku pon merasakan keboringan gak nak coti panjang banget neh(walaupun aku kena trainig kan)...
haha tapi aku malas nak g training, n dcide nak g wt attachment kat proton nuh.....
ape yg kita akn wt kat c2???
ha yg nie yg kita x tawu.....
tapi kalu nak wt attachment tuh sila ntarkan resume anda kepada en razali di razalia@proton.com
pastuh gtau bila agaknya boleh mula lapor diri....

Read more...

Gudluck Final Exam..


Assalamualaikum..


Gudluck semua utk final. Stadi leklok. Bg dpt 3 pointer. Lebih xpa. Doa byk2 untuk itu.


Apa program masa cuti panjang? Ada sesapa nk keja kt Shah Alam k? Aritu kan Pn Adila ckp bley keja sana sebulan 2. Nk keja cemana sy xtau. Sapa tau share la. Nk kena tanya Pn Adila ni..

Read more...

Tuesday, March 24, 2009

ADUAN BLOG TAK AKTIF..

saya rasa..
kita suma tak tahu nk sumbat apa dlm blog nh..
kan???
nak respon pon..cm tak tahu n ckp apa..
saya sendiri yang wat blog nh..tak tahu nak kongsi tentang apa...
internat kat Kolej perdana(UTM) nh pula cm slow sgt...

Mcm cot ckp "rtu bkn men g rmai yg suggest wt blog...bile dah setup lawa2 gni haram xdak pon yg nak mengaktifkan diri mereka..."

Ntah ar..
saya no komen..
kalu ble..
jgn fokus sgt kat leave a message box tu..
write sumthing kat post jugak..

Nway,,,
keep in touch! (^_^)
{Ainun}

Read more...

Monday, March 23, 2009

to all IIUM Proton Scholars

this is regarding the 3rd language,
we will take mandarin class in intensive for this coming next semester. those who cannot join this class are personally responsible to find his own class and tutor.

any further details will be informed later asap.

tq

posted by mida~

Read more...

Wednesday, March 11, 2009

i got this email from kak dila'


I urgently need your response by TODAY on:-

i) How do you suggest than for the additional language class.. what’s the alternative.?

ii) Because you were most concern on the utilization of the yahoo group thingy, please update us on major concerns that are currently being raised on the BLOGSPOT of YP scholars…

Please revert urgently as the status update needs to be submitted to BOG today… Pn. Norita will call you to follow up…

Pn. Adila A. Shamsuddin


so, what is your suggestion???

in terms of the utilization of blog and yahoo groups?

everyone dh tau ker kita ada blog?


n how about the 3rd language?


Read more...

Friday, March 6, 2009

assalamualaikum..

baru2 ni aku g sabah untuk buat survey. Nama projek dia "Projek Interaksi Siswa USM-UMS dan Kajian Siswa".


Kajian Kelestarian Alam Sekitar negeri Sabah dalam perspektif kejuruteraan :
Ø Merangkumi cara-cara pemuliharaan dan pemeliharaan alam sekitar negeri Sabah seperti Taman-taman Negara milik kerajaan Negeri Sabah dan Kawasan sekitar bandaraya Kota Kinabalu untuk diaplikasikan di USM Kejuruteraan dan Kawasan sekitarnya.


Kajian Sosial Kemasyarakatan dalam kepelbagaian diversiti etnik:
Ø Mengkaji perbezaan jurang social dalam kalangan masyarakat Sabah dan Negeri Semenanjung dan faktor-faktor pengaruhnya.
Ø Mengkaji penerimaan amalan dan adapt resam sesuatu etnik kepada satu etnik yang lain memandangkan masyarakat Sabah terdiri daripada 32 etnik berbeza.

Tgk laa video ni.. Aku buat sndri.hehe

video

**stadi rajin2. Bagi 3 pointer. Final dah dekat

Read more...

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP